7 november 2021
10:00

Huddinge IF

Referat: Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF

Dagens träningsmatch på stor 9-manna gick på ett blött och regnigt Prästboda Bollplan mot Rönninge Salem. Det var en mycket jämn, bra och schysst match. Vi inleder matchen piggt och tar också ledningen genom ett mål av Adrian Lalami. Rönninge Salem reducerar på ett instick. Innan perioden är slut så gör Adrian sitt andra mål för dagen. Första perioden slutar 2-1 till oss. Andra perioden böljar fram och tillbaka men målen uteblir till sista minuten då hemmalaget gör mål på en hörna där vi tappar markeringen. Ställningen är 2-2 inför den sista perioden. Det sena målet ger hemmalaget extra energi och de inleder också den tredje perioden bäst. Lite slarv i vårt annars väl fungerande försvarsspel gör att hemmalaget tar ledningen med 3-2. Vi mobiliserar och lyckas kvittera genom ett snyggt skott av Albin Karlgren. Kanske skulle matchen ha slutat oavgort men en lobb från långt håll landar precis i vårat mål bakom Moritz Karlsson i målet så hemmalaget går segrande ur denna batalj.

Slutresultatet blev Rönninge Salem - Huddinge IF 4-3.

Målen: Adrian Lalami 2, Albin Karlgren 1

lör 30 okt 2021, 11:30 Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF 1 - 6
lör 20 nov 2021, 10:00 Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF 2 - 8